MØNSTERPAKKE: JERSEYKJOLER

249,00 kr.

Sy dine nye yndlingskjoler med denne mønsterpakke med 4 bestseller digitale jersey-kjole symønstre i PDF format fra MariaDenmark!

Normalpris 346 kr – SPAR 97 kr!

407 - Annika Kjole med Bådhals

Annika - en nemt syet klassisk kjole til alle lejligheder!

  Annika er en skøn - og nem - kjole, der er designet til lidt kraftigere strikstoffer (som fx Ponte de Roma, Jaquardjersey eller vinterjersey). Den er perfekt som vinterkjole. Annika har en høj bådudskæring med lige linjer, der er syet med indvendig belægning, så den ikke skal kantes. Kjolen er let pencil-formet og har en formet midt-bag søm, der er med til at give den en rigtig god pasform. Mønstret er i str. 34 - 54. Med mønstret får du, som i alle MariaDenmark mønstre, ikke bare et gennemtestet og godtkonstrueret mønster; Du får også illustrerede instruktioner, der er så grundige, at de faktisk lærer dig at sy, skridt-for-skridt! Mønstret er, som alle andre her på siden, et PDF-mønster som du kan printe i A4-format og i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik kan du også det. A0 filen følger med. Læs HER hvordan du kan få printet dit A0 mønster.

406 - Karen Kjole med Draperinger

Karen vil lynhurtigt blive din yndlingskjole når du vil føle dig fin til fest!

  Men jeg vil faktisk gå så vidt som at påstå at du altid vil føle dig velklædt (og lækker) med en Karen-kjole, uanset anledningen. Karen-kjolen er i øvrigt lynhurtig at sy. Det er nemlig en jersey-kjole, der er (næsten) så hurtig at smække sammen som en t-shirt. Og det vil sige, at du kan downloade Karen nu, og have din nye kjole på i aften! I øjeblikket kan mønstret til Karen-kjolen kun fås i selv-print versionen her på siden. Se under Forhandlere hvis du ønsker det trykte mønster. Du kan printe Karen både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig.   

405 Rachel Slå-om Kjole symønster

Rachel slå-om kjolen er simpelthen lige præcis hvad du har brug for når du har lyst til en fin hverdagskjole - eller en pæn kjole til specielle lejligheder.

Stilen er klassisk. Kjolen er elegant, den er flatterende og den er så rar at have på! Instagram: #rachelwrapdress #mariadenmark Hvis du har pæreform eller timeglasform ser det godt ud at du binder bindebåndet rundt om taljen for at fremhæve din lille bitte talje. Hvis du er mere lige eller æbleformet, eller hvis du har en kort overkrop, ser det godt ud, hvis du binder bindebåndene i siden. Det vil nemlig skabe en lang linje på skrå, som får dig til at se længere og mere elegant ud i kjolen! Win! Kjolen er designet til bløde jersey-stoffer med stretch og mønstret er i alle størrelser fra 34 - 54! Du kan printe mønstret både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig. Se under Forhandlere hvis du ønsker at købe det trykte mønster.

401 Audrey Kjole med Kant

Denne fine og stilfulde og samtidig meget enkle kjole - syet i strækjersey - er perfekt til en dag på kontoret, til frokost på en café eller til bare at nyde livet sammen med vennerne. Med påsatte ærmer og bagindsnit er der struktur nok i kjolen til at den ikke bliver for afslappet i sit udtryk, men fordi den er syet i jersey er den ligeså behagelig at have på som en t-shirt – bare utroligt meget mere stilfuld! Og kanterne giver den lige det lille ekstra! Med MariaDenmark symønstre får du ikke bare et symønster; Du får en sy-ebog der lærer dig hvordan du syr det, skridt-for-skridt!
Varenummer (SKU): BUND2 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sy dine nye yndlingskjoler med denne mønsterpakke med 4 bestseller digitale jersey-kjole symønstre i PDF format fra MariaDenmark!