405 Rachel Slå-om Kjole symønster

109,00 kr.

Rachel slå-om kjolen er simpelthen lige præcis hvad du har brug for når du har lyst til en fin hverdagskjole – eller en pæn kjole til specielle lejligheder.

Stilen er klassisk. Kjolen er elegant, den er flatterende og den er så rar at have på!

Instagram: #rachelwrapdress #mariadenmark

Hvis du har pæreform eller timeglasform ser det godt ud at du binder bindebåndet rundt om taljen for at fremhæve din lille bitte talje.

Hvis du er mere lige eller æbleformet, eller hvis du har en kort overkrop, ser det godt ud, hvis du binder bindebåndene i siden. Det vil nemlig skabe en lang linje på skrå, som får dig til at se længere og mere elegant ud i kjolen! Win!

Kjolen er designet til bløde jersey-stoffer med stretch og mønstret er i alle størrelser fra 34 – 54!

Du kan printe mønstret både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig. Se under Forhandlere hvis du ønsker at købe det trykte mønster.

SKU: 405 Categories: , Tags: , , ,

Description

Om MariaDenmark Rachel slå-om Kjole symønster:

Denne jerseykjole har en dyb slå-om halsudskæring, der sidder tæt til kroppen takket være den brede halskant, der er klippet kortere end halsudskærigen. Kjolen har korte eller 3/4-lange ærmer og bindebånd som du kan binde i siden eller rundt om taljen.

Da Rachel hverken har indsnit eller andre svære detaljer, er den ret hurtig og nem at sy. Du kan lave den i dag og tage den på i morgen!

Sy din nye slå-om kjole i en mørk uld-viscose jersey til at have på med strømpebukser og støvler om vinteren eller lav en Rachel i lækkert mønstret viscosejersey som du kan have på med høje hæle til en festlig sommerfest.

 

Størrelser:

slå-om kjole størrelser

Mønstret er i alle størrelser fra str. 34 -54! Vælg størrelse efter din høje eller fulde overvidde som beskrevet i denne artikel på MariaDenmark bloggen.

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort.

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linket i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret.

Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden. Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Gem mønstret på din computer før du åbner det i Adobe Reader og printer det derfra.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam mappe eller promotion-mappe.

 

Stofvalg og stofforbrug

Rachel Slå-om kjole er designet til at blive syet i jersey med en smule elastan i (elestan kaldes sommetider Lycra eller Spandex). Jeg anbefaler viscosejersey med 5 – 10% elastan.

Kjolen på forsiden er syet i en lækker viscosejersey fra Liberty og den grå version, som du kan se herover er syet i en uld/viscose blanding.
I skemaet herunder kan du se hvor meget stof du skal bruge, hvis du bruger stof, der er 140 cm bredt.

Stofforbrug slå-om kjole

* Klippes i enkelt lag stof

Øvrige materialer

Udover stof skal du bruge tråd, der passer til dit stof og en stretch-tvillingnål hvis du vil lægge kjolen op med tvillingenål.

 

Læs mere om Rachel

Video: Sådan syr du forkanten:

MariaDenmark Rachel kjole: Sådan syr du forkanten from Maria Fabæch Moesby on Vimeo.

 

Mønster i fokus: 405 Rachel slå-om kjole
Rachel mønster-hack: Slå-om effekt
Rachel mønster-hack: Top med blondeelastik
Er du høj eller lav: Sådan ændrer du dit snitmønster

 

[instanow hashtag= rachelwrapdress show_hashtag= 1 window= 1 logo= 1 style= default media= 12 link= file layout= grid columns= 3 lm= 1 lm_num= 6 ]

Additional information

Version

PDF til selv-print (leveret straks), Trykt version (leveret ca 7. november)