Handels- og leveringsbetingelser

Produkter og ydelser fra MariaDenmark.dk udbydes af

MariaDenmark Sewing Life LLC
444 Washington Blvd, unit 6559,
Jersey City, NJ 07310
USA

 

mail: maria@mariadenmark.dk

 

Betaling

Hos MariaDenmark kan du betale med betalingskort via Stripe og via Paypal, som er en velkendt, sikker og gennemprøvet betalings-løsning.

Når du er klar til at betale, bliver du midlertidigt sendt videre til Paypal for at gennemføre din betaling og når betalingen er gennemført, kommer du tilbage til MariaDenmark.dk og kan downloade dine produkter (eller læse flere artikler). Mariadenmark får ingen oplysninger om dine kreditkort. Disse oplysninger bliver kun brugt af Paypal elleer Stripe for at gennemføre betalingen.

Alle priser er i danske kroner.

 

Levering

Alle download-bare produkter kan downloades straks efter betalingen. Når du har betalt, føres du tilbage til en download-side, hvorfra du kan hente produkterne, ved at trykke på linket.

Du får også en order-bekræftigelse , som indeholder download-linksene, sendt til din e-mail.

Kurser og workshop afholdes på det tidspunkt og i det område som er beskrevet under hver enkelt kursus/workshop.

 

Brugsaftale

Alle MariaDenmarks produkter (mønstre, materiale til kurser osv.) er beskyttet af loven om copyright. Når du køber et produkt, køber du retten til, at du personligt (og andre indenfor samme husstand) må bruge produktet. Produktet må ikke i nogen form (hverken ved aftegning, fysisk kopiering eller digital kopiering) overgives til tredjepart.

Hvis du ønsker at bruge MariaDenmarks produkter til undervisning eller til at lave produkter til salg eller velgørenhed, kan du skrive til maria@mariadenmark.dk for en rimelig licens-aftale.

 

 

Fortrydelsesret

Du har i udgangspunktet 14 dage til at fortryde et køb på MariaDenmark.dk.

 

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte downloades, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Hvis du har købt et digitalt produkt (f.eks. et mønster) opgiver du fortrydelsesretten når du downloader produktet. Hvis du fortryder købet, skal du lade være med at downloade produktet og i stedet skrive en mail til maria@mariadenmark.dk så hurtigt som muligt – og inden 14 dage.

 

Fortrydelsesret ved live-produkter

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på kurser og workshops fra det tidspunkt du har betalt. Indenfor denne periode refunderes det fulde beløb.

Når det drejer sig om workshops, kurser og personlig tilretning og andre live-arrangementer, giver MariaDenmark pengene retur (minus 200 kr til administration) op til 45 dage før arrangementet afholdes.

Hvis du fortryder eller bliver syg tættere på arrangementet, skal du kontakte MariaDenmark på maria@mariadenmark.dk og så prøver vi at finde en løsning hvor en anden kan købe din plads. Hvis pladsen bliver besat får du beløbet minus 200 kr refunderet. Du er også velkommen til selv at give din plads til en anden – i så fald skal du bare give besked så snart du ved det, så jeg kan få opdateret tilmeldingslisten med telefonnummer og navn.

Hvis jeg af en eller anden grund bliver nød til at aflyse arrangementet, får du naturligvis det fulde beløb refunderet!

 

Reklamationsret

Når du handler på www.mariadenmark.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det
betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen,
afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge
af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du
reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være
rettidig.

 

Personoplysninger

MariaDenmark deler ikke dine personlige oplysninger med nogen!  Jeg bruger udelukkende oplysningerne til at sørge for at ordren bliver gennemført korrekt.