OM MARIADENMARK 

 

Buksedragten er fra Sysiden 35 og blazer-jakken fra Sysiden 24

 Hej og Velkommen til!

Jeg er Maria Fabæch Moesby, kvinden bag MariaDenmark – Syning for Alle.

 

“Jeg elsker at sy, fordi det giver mig friheden til at klæde mig i tøj der passer til min krop og klæder min kropstype”

 

Jeg mener at hele formålet med at sy dit eget tøj skal være at få dig til at føle dig fantastisk tilpas i din egen krop. Og så selvfølgelig, at holde dig varm.

Jeg  lærer dig hvordan du med nemme, sjove og effektive metoder kan tilrette og sy dit eget tøj, sådan at du ser fantastisk ud og føler dig godt tilpas. Så kan du nemlig bruge din energi på at opnå det du vil i livet og gøre verden til et bedre sted.

Du kan lære teknikkerne fra blog-artikler, i Facebook-gruppen, i nyhedsbrevene, i mønstrene og selvfølgelig i Sysidens magasiner og i online-kurserne.

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg kom hertil, og hvad planerne for fremtiden indebærer, kan du læse videre herunder.  

 

Der var engang…

 

Jeg var engang en helt almindelig folkeskole-lærer der syede mit eget tøj for sjov.

Men jeg blev mere og mere frustreret over at tøjet aldrig helt blev som jeg havde tænkt mig. Så jeg tog en masse kurser om syning, konstruktion, design og tilretning og læste en ordentlig bunke bøger. Og jeg blev ved med at sy og lærte mere og mere.

 

Så spoler vi lige frem til en periode på 8 år, hvor jeg arbejdede fuldtid som lærer samtidig med at jeg tog en uddannelse om aftenen for at lære design, konstruktion og graduering OG samtidig havde en online-butik hvor jeg solgte danske symønstre (med engelsk-sprogede syvejledninger) til hele verden.

I 2012 var jeg kommet dertil hvor jeg kunne sige mit lærer-job op og nu bruger jeg min undervisningsbaggrund og min kommunikations-uddannelse til at hjælpe andre syere med at sy velsiddende hverdagstøj med hjælp fra MariaDenmark symønstre, onlinekurser og Sysiden magasiner og mønstre.

 

 

Og så kigger vi fremad…

 

Siden 2014 har jeg udgivet Sysiden, et online symagasin med mønstre, tilretnings-guider og syteknikker, der udkommer hver anden måned – og i efteråret 2019 launcher vi den internationale udgave med Sewing Life Magazine.

 

I sommeren 2018 forlod jeg Danmark og flyttede til Jersey City i New Jersey i USA (yep, jeg bor faktisk lige nu med udsigt til Manhattans skyline og Freedom tower) og mine dage er nu også fyldte med at opbygge mit amerikanske firma og at underholde familie og venner, som pudsigt nok lige pludselig kommer en hel masse på besøg :-)

 

Jeg er ikke længere bare solo-selvstændig. MariaDenmark teamet består af 7 dejlige talentfulde kvinder, som alle brænder for at lære dig hvordan du kan bruge dine sy-kundskaber til at lave tøj som du ser vidunderlig ud i så du føler dig fantastisk tilpas!

 

MARIADENMARK – SYNING FOR ALLE ER:

 

  • Symønstre i PDF-format i str 34-54
  • Begynder-venlige syvejledninger, der viser dig hvordan du syr skridt-for-skridt
  • SYSIDEN online symagasin med mønstre og artikler om bla. tilretning, designændringer og syteknikker
  • Online-kurser i Syning for begyndere og Tilretning