407 – Annika Kjole med Bådhals

89,00 kr.

Annika – en nemt syet klassisk kjole til alle lejligheder!

 

Annika er en skøn – og nem – kjole, der er designet til lidt kraftigere strikstoffer (som fx Ponte de Roma, Jaquardjersey eller vinterjersey). Den er perfekt som vinterkjole.

Annika har en høj bådudskæring med lige linjer, der er syet med indvendig belægning, så den ikke skal kantes. Kjolen er let pencil-formet og har en formet midt-bag søm, der er med til at give den en rigtig god pasform. Mønstret er i str. 34 – 54.

Med mønstret får du, som i alle MariaDenmark mønstre, ikke bare et gennemtestet og godtkonstrueret mønster; Du får også illustrerede instruktioner, der er så grundige, at de faktisk lærer dig at sy, skridt-for-skridt!

Mønstret er, som alle andre her på siden, et PDF-mønster som du kan printe i A4-format og i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik kan du også det. A0 filen følger med. Læs HER hvordan du kan få printet dit A0 mønster.

Varenummer (SKU): 407 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

IG: #MariaDenmark407

Om MariaDenmark Annika kjole med bådhals:

Annika er en helt klassisk kjole til kraftig jersey, med let pencilform og en særlig bådhals. Bådhalsen er nemlig lavet med indbygget belægning, så den ikke skal kantes.
Kjolen er tætsiddende om barm og hofter og lidt løsere om maven og den har søm midt-bag, for en optimal pasform. Desuden er der en lille slids midt-bag..
Annika har 3/4 lange ærmer, men du kan nemt afkorte eller forlænge dem.

Sy din Annika-kjole i en Ponte de Roma, Jaquard-jersey eller vinterjersey.

 

Størrelser:

Mønstret er i alle størrelser fra str. 34 -54! Vælg størrelsen efter din overvidde. Du kan evt. glide mellem størrelserne, hvis dine mål er i forskellige størrelser.

Størrelser 407

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort. Du kan også vælge at betale med MobilePay, men så skal du påregne lidt leveringstid.

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linkene i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret.
Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden (+ få opdateringer, hvis der kommer ændringer senere). Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Gem mønstret på din computer før du åbner det i Adobe Reader og printer det derfra.

Selve mønstret er på 18 sider i A4-versionen og 9 sider, hvis du printer A3-versionen. Du får også mønstret i en A0-version som du kan få printet på en storformat-printer, fx i en kopi-butik.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam-mappe eller promotion-mappen. Der kan dog gå længere tid hvis du betaler med MobilePay.

 

Stofvalg og stofforbrug

Dette mønster er designet til kraftigere jersey som Ponte de Roma, Jaquard-jersey eller vinterjersey.
I tabellen herunder kan du se hvor meget stof du skal bruge til en kjole.

 

Øvrige Materialer

Du skal også bruge tråd, der passer til dit stof og en stræk-tvillingenål, hvis du vil lægge op med tvillingenål.

 

Hjælp til syning af Annika Kjole med Bådhals

Annika er ret nem og hurtig at sy, men nogle teknikker kan alligevel forklares lidt mere i dybden. Se mere her:

Post med tilretningstips og detaljer om Annika

Video med syning af halsudskæring og skuldre:

 

Annika-kjolen på Instagram

[instanow hashtag= mariadenmark407 show_hashtag= 1 window= 1 logo= 1 style= default media= 20 link= file layout= grid columns= 3 lm_num= 6 ]