105 Olivia Oversize Symønster

80,00 kr.

Olivia – din nye yndlings-top!

Olivia is behagelig, klædelig og trendy. Og så er den nem at sy og endnu nemmere at få til at passe!

Find en dejlig uldjersey eller viscosejersey frem og om en time har du så en (eller
flere – jeg syr næsten altid to ad gangen) skøn basis top, som du kan have på
med skinny jeans, tætsiddende bukser eller en stramtsiddende nederdel.

Vælg mellem basismodellen helt uden ribkant forneden – eller lav en version med ribkant, der
understreger den posede stil både ved ærmekant og forneden på toppen.

Olivia er perfekt til striber!

Varenummer (SKU): 105 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Om MariaDenmark Olivia Oversize T-shirt:

Olivia er skøn. Hun er min yndlings i øjeblikket!

Hvorfor? Her er de tre vigtigste grunde: Behagelig at have på, flot alene eller med blazer-jakke over, masser af plads (så den nem at tilrette, og maven bliver gemt lidt væk her i juletiden).

Denne jersey-top har nemlig en del rørlig vidde, men stadig nok form til at den ikke ser sjusket ud. Toppen har korte eller 3/4 lange ærmer, som du kan afslutte med ribkanter, eller bare lægge op. Der er også mulighed for at lave en ribkant forneden.

Størrelser:

størrelserXS-4XL

Mønstret er i alle størrelser fra str. Xs – 4XL!  Vælg størrelsen efter din overvidde. Læs mere om symønster-størrelser i denne artikel på MariaDenmark bloggen.

Olivia har 10 cm mervidde! Så med mindre forskellen på din høje overvidde og din fulde overvidde er mere end 10 cm, behøver du ikke at lave en stor barm tilretning. Men har du stor barm, så vælg stadig størrelsen efter din høje overvidde!

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort.

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linket i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret. Selve mønstret er på 15 sider.

Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden. Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Gem mønstret på din computer før du åbner det i Adobe Reader og printer det derfra. Du kan nøjes med at printe side 12 og frem.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam mappe eller promotion-mappen.

 

Stofvalg og stofforbrug

Olivia Oversize T-shirt’en er designet til at sys i en letvægts blød jersey (vi har brug for at den falder godt og blødt, for at den skal se rigtig ud!)
Du kan f.eks. bruge viscosejersey, bambusjersey eller uldjersey.

stofforbrugOlivia105

NB! Du kan spare stof i versionen med 3/4 ærmer, hvis du vælger at lave en søm midt bag i stedet for at klippe bagstykket mod fold.

 

Øvrige materialer

Udover stof skal du bruge tråd, der passer til dit stof og en stoppenål (til at hæfte ende) hvis du syr hele toppen på overlocker.