406 – Karen Kjole med Draperinger

89,00 kr.

Karen vil lynhurtigt blive din yndlingskjole når du vil føle dig fin til fest!

 

Men jeg vil faktisk gå så vidt som at påstå at du altid vil føle dig velklædt (og lækker) med en Karen-kjole, uanset anledningen.

Karen-kjolen er i øvrigt lynhurtig at sy.
Det er nemlig en jersey-kjole, der er (næsten) så hurtig at smække sammen som en t-shirt. Og det vil sige, at du kan downloade Karen nu, og have din nye kjole på i aften!

I øjeblikket kan mønstret til Karen-kjolen kun fås i selv-print versionen her på siden. Se under Forhandlere hvis du ønsker det trykte mønster.

Du kan printe Karen både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig. 

 

Varenummer (SKU): 406 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Om Karen Kjole med Draperinger:

Karen vil lynhurtigt blive din yndlingskjole når du vil føle dig fin! Især til vinterens fester!

Men jeg vil faktisk gå så vidt som at påstå at du altid vil føle dig klædt til anledningen – både til hverdag og fest – i en Karen-kjole

For det første er Karen en jersey-kjole, som er (næsten) lige så hurtig at sy som en t-shirt. Så det går stærkt!
For det andet er hun super klædelig. Karen sidder til om barmen, men har draperinger som sidder løst og hjælper med at skjule maven.

Karen er en jerseykjole der går til lige over knæene. Hun har stramme korte eller tre-kvart lange ærmer og en bådhals, der ordnes nemt og pænt med usynlig elastik og en almindelig ombukssøm.

Sy din nye kjole i en jersey med godt fald. Den grå på fotoet er en polyester/viscose-blanding med lidt elastan. Men en viscose eller uldjersey vil også være perfekt!

Tag Karen på på arbejde med kraftige strømpebukser og knæhøje støvler, eller brug kjolen til fest med høje hæle, smykker og fuld knald på neglelakken!

 

Størrelser

Mønstret på Karen Kjole med draperinger er i størrelse XS – 2XL.  Vælg størrelsen efter din overvidde. Læs mere om symønster-størrelser i denne artikel på MariaDenmark bloggen.

406_Målskema_DK

Kjolen på forsidebilledet er lavet i str M uden tilretninger! Min høje overvidde er 90, min fulde overvidde er 96. Og det går fordi der er elastan i stoffet. Den kunne måske nok bruge 1cm eller 2 ekstra over barmen, men jeg synes også det virker fint uden. Jeg bruger en D-skål i de fleste mærker.

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort.

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linkene i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret.
Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden. Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Gem mønstret på din computer før du åbner det i Adobe Reader og printer det derfra.

Selve mønstret er på 30 sider i A4-versionen og 16 sider, hvis du printer A3-versionen. Du får også mønstret i en A0-version som du kan få printet på en storformat-printer, fx i en kopi-butik.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam mappe eller promotion-mappen.

 

Stofvalg og stofforbrug

Karen kjole med draperinger er designet til til at sys i en jersey med blødt fald – sådan at draperingerne rigtig kan komme til sin ret.

Det kan fx være viscosejersey – evt. i blanding eller jersey strikket i uld eller bambus. Prøv at folde nogle drapeingslæg i stoffet og holde det op, så kan du se hvordan det vil falde når det blvier syet.

Brug jersey der indeholder en smule elastan (også kaldet spandex eller lycra), så stoffet kan strække sig pænt over din barm.

406_Stofforbrug_DK

 

Øvrige Materialer

Du skal også bruge tråd, der passer til dit stof, tvillingenål, hvis du vil lægge op med tvillingenål og ca 1 m usynlig elastik (det kaldes nogle gange for englehud) til at sy halsudskæringen med.

Hvis du ikke har usynlig elastik, kan du også vælge at bruge foldeelastik eller lave en halskant af stoffet.

 

Hjælp til syning af Karen kjole med draperinger

Karen er ret nem at sy, men nogle teknikker kan alligevel forklares lidt mere i dybden. Se mere her:

Karen Kjolen med draperinger: Sådan samler og syr du draperingslæg

Jersey-Syning: Usynlig elastik i Halsudskæringen

 

Karen-kjolen på Instagram

[instanow hashtag= karendressmariadenmark show_hashtag= 1 window= 1 media= 9 link= page layout= grid columns= 3 ]

[instanow hashtag= karendress window= 1  show_hashtag= 1 media= 9 link= page layout= grid columns= 3 ]

Yderligere information

Mønstertype

PDF mønster til selvprint (A4 eller A3), Trykt mønster sendt med posten