Tilbud

Lær at sy dit eget tøj! – online sykursus

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Online sykursus for begyndere og andre der vil lære de grundlæggende syteknikker!

 –  Lær de rigtige tricks fra starten!

★ Lær at sy de gode teknikker, tips og tricks fra start til slut

★ Lær at sy ved at sy punge, tasker og rigtigt tøj du vil bruge, med vejledning fra din helt egen sylærer lige ved hånden. (og ikke noget med kedelige prøver, der bare skal smides ud)

★ Lær at sy når DU har tid – hjemme hos dig selv

“Marias kursus er en investering i syglæde!” Birgit Skovgaard

 

 Kurset kan købes som gave, så at modtageren får en mail med log-in og information om kurset på det tidspunkt du synes. Jeg laver også gerne et personligt gavekort. Send mig en mail (admin@mariadenmark.dk), hvis du ønsker det.★

Varenummer (SKU): 4001 Kategorier: , Tags: , , , ,

GIV SYKURSET SOM GAVE SÅDAN:

Køb kurset her som normalt (tilføj til kurven og betal når du tjekker ud). Når du har modtaget ordrebekræftelsen og log-in, skriver du tilbage til mig (svar på mailen eller skriv på admin@mariadenmark.dk ) med modtagerens navn og e-mail. Så laver jeg et gavekort med login til dig, som du kan printe ud og pakke ind og sørger for at modtageren kan logge ind.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

✔Du vil gerne syLær at sy online kursus MariaDenmark

✔Du vil endda virkelig gerne sy tøj til dig selv

✔Som du gider gå i

✔Men måske har du aldrig syet før

✔Eller du har prøvet, men har givet op fordi resultatet blev…hmmm…crap?

Jeg kan hjælpe dig til at få succes med dine syprojekter!

I mit onlinekursus Lær at sy dit eget tøj lærer du, ved hjælp af videoer og e-guides , trin-for-trin de vigtigste teknikker og fremgangsmåder, der sikrer dig et godt resultat.  Sådan at du når du har arbejdet dig igennem kurset kan sy dit eget tøj med selvsikkerhed og gode resultater!

Kurset Lær at sy dit eget tøj er et sykursus, der løber over 5 kursusdele.

I hver kursusdel i "Lær at sy dit eget tøj" får du:

  • Video med gennemgang af de ting og teknikker der skal være på plads, for at du får et godt resultat
  • Mønstre og syvejledninger til kursusdelens projekter
  • Videoer og e-guides der skridt-for-skridt guider dig igennem syningen af projekterne

Men hvordan foregår sådan et online kursus?

Jo, det foregår på den måde, at du når du har købt kurset, får adgang til kursudelene med videoer og e-guides til dit sykursus i vores lukkede Lær at sy online-rum..
Du ser introvideoen til hver kursudel på din computer eller tablet og arbejder dig derefter igennem sy-opgaverne trin for trin.
Hvis du går i stå, skriver du i forummet eller spørger på det månedlige onlinemøde.*

Hvad indeholder kursusdelene helt præcis?

I kursusdel 1 ”Kom godt fra start” i Lær at sy dit eget tøj, begynder vi med det grundlæggende fundament, som er så vigtigt for at det er sjovt og givende at sy. Det er de småting, som nogle syere ikke har lært, og derfor kæmper de stadig med at få gode resultater. Du får tjek på udstyret og lærer at tråde og løse trådnings-problemer på forskellige typer symaskiner. Så skal vi også have fat i de grundlæggende teknikker – og det handler både om klipning og knappenåle. Og om at lære at bruge de hjælpemidler du har lige ved hånden for at få et præcist resultat.Og så skal vi i gang med projekterne.
Og projekterne i 1. kursusdel er to forskellige puder. Nu skal du simpelthen have styr på denne helt basale disciplin, så du kan lave lækre puder, du er stolt af at have i din sofa!

Med kursusdel 2: ”Symønstre og dig” skal du arbejde med hvordan du tager kontrollen over symønstrene og bruger dem til din fordel, fremfor bare at være slave af dem. Nu skal vi snuse lidt til tøjsyningen. Du lærer om måltagninger og lærer at læse bag om linjerne på målskemaet. Og så lærer du en masse tips og tricks, der gør det så meget enklere at sy med gode symønstre. Du lærer at læse tegnene på selve mønstret og at overføre de vigtige ting til stoffet på den mest præcise – men mindst omstændige - måde. Og så arbejder vi trin for trin gennem to enkle symønstre (på hhv. fleecetilbehør og babybukser) i to forskellige typer materialer.

I kursusdel 3, ”Lynlåse bider ikke” skal du, som navnet antyder, i gang med lynlåsene. Og jeg viser dig hvordan du lykkes med forskellige lynlåslukninger (både med og uden foer) og jeg lover dig – du kommer til at have et helt nonchalant forhold til lynlåsene – de er nemlig slet ikke farlige, selv om de har tænder. I kursusdel 3 af Lær at sy dit eget tøj går vi lidt væk fra tøjet igen, og laver i stedet for forskellige typer lynlåspunge (f.eks. kosmetikpunge) og clutches. Både med og uden foer. Og så lærer du at lave en pæn – og næsten usynlig - lynlåslukning i en pude.

Med kursusdel 4 ”Tøj til dig selv: En nem t-shirt” kommer vi endelig til lidt tøjsyning. Det første projekt er en t-shirt til dig, og vi tager det stille og roligt med en introduktion til jerseysyning (og de teknikker og redskaber, der er gode at kende i den forbindelse).  Vi skal også have styr på hvordan du vælger det rigtige materiale og så skal du til at repetere det, du lærte i kursusdel 2 om måltagning og om at kontrollere størrelser på mønstret. Og du lærer hvad du skal kigge efter - så du får det resultat du vil have. Projektet er en t-shirt, og den arbejder vi os igennem trin for trin – fra klipning til oplægning. Og indimellem arbejder vi også grundigt med halsafslutninger, så du får en professionel afslutning, som ser helt rigtig ud. Som bonusmateriale får du også vejledning i hvordan du kan lave lige præcis den halsudskæring du ønsker dig.

I sidste kursusdel ”Tøj til dig selv: En nederdel” arbejder vi videre med afkodningen af symønstre. Du lærer hvordan du ved at kende begrebet mervidde og bruge det i dit valg af størrelse, kan blive bedre til at forudsige hvilken pasform dit færdige tøj får. Og så skal vi igen arbejde med hvordan du får mærkerne fra mønstret hen på stoffet – uden at ødelægge noget undervejs. Du skal også stifte bekendtskab med indsnit, og hvad du bruges til. Og hvordan de sys. Og så lærer du at sy en usynlig lynlås, så den virkelig bliver helt usynlig.

Sykursus tablet lær at sy

Tidligere kursister siger:

"Jeg har syet i godt 30 år - fik min første rigtig gode symaskine for næsten 31 år siden. Den har jeg for over 10 år siden fået skiftet kul i, så den er godt brugt, men stadig fantastisk. Jeg syede meget til børnene da de var mindre. Siden har jeg syet til mig selv - mere eller mindre.
Jeg har gået på forskellige kurser på Vejle Sy & Tilskærer skole - aften og wekeend. Men med alderen er jeg blevet meget kritisk, og har desuden fået et problem med lynlåse ( jeg går udenom dem :-()Jeg trængte til et sykursus, og meldte mig på Marias "Lær at sy"-kursus.
Det er et begynderkursus - men der er bestemt mange små og større tips, som også den øvede hobbysyer kan have stor glæde af.
Så, selvom der er rigtig meget i kurset som ikke er ny viden for mig, er jeg bestemt glad for at have meldt mig til kurset.
Jeg trængte nemlig til at få - ikke alene styr på - men også en sikkerhed i f.eks. lynlåse isyning.
Det er super godt med alle videoerne. Man kan altid gå tilbage og se hvordan det nu var, hvis man har brug for det. Marias kursus er en investering i syglæde!" Birgit Skovgaard

"Jeg er ikke helt nybegynder i at sy. Men det er mange år siden, jeg har syet noget særligt, så da jeg så Marias sykursus for begyndere, var det en kærkommen opmuntring til at komme i gang med at sy igen.

For det første har jeg fået lært, hvordan jeg samler og anvender mønstre fra MariaDenmark. De er virkelig nemme at gå til. Det er en fornøjelse, at jeg med så simple mønstre har syet tøj, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg har syet t-shirts og hyggesokker og glæder mig til at sy en nederdel til sidste kursusgang. Clutches og toilettasker skulle vi sy for at lære at sy lynlåse i. Især mine clutches er blevet helt vildt flotte!

Jeg har tænkt, at alle sy-opgaverne var træningsopgaver og dermed skulle materialerne ikke være alt for dyre. Så jeg har syet i stof fra halv-pris-hylderne og andet restestof. Fx har jeg  syet en t-shirt til 25 kr. inklusiv tråd.

Jeg har set frem til hver gang, en lektion er blevet frigivet. Der har jeg siddet i min egen verden ved computeren og modtaget undervisning i præcist det tempo,  jeg havde lyst til og brug for. Lektionerne indeholder velillustrerede videoer og tegninger, så jeg har forstået, hvordan jeg skal gøre det rigtigt. Maria er dejlig ”nede-på-jorden” og gør ikke noget sværere end det er." VH Susanne

"Jeg er endeligt kommet i gang med at sy igen, efter mange års pause og Marias kursus har hjulpet mig godt i gang, da de fleste basale kundskaber er gennemgået i kurset!

Jeg har en lille dreng, så jeg har nydt godt af at selv kunne passe ind, hvornår jeg ville tage de forskellige kursusdele - og har kunne stoppe undervejs og genoptage, når jeg havde mulighed for det! Denne frihed er perfekt, når man ikke altid kan planlægge sin tid!

Jeg har desværre ikke kunne deltage i nogle af onlinemøderne, men føler ikke at jeg har manglet noget - de er jo tilgængelige online - og Maria har været sød til at hurtigt svare på mine spørgsmål, når jeg har kontaktet hende på mail!

Tak for et super godt kursus, jeg har virkelig lært en masse!!! Jeg kommer helt sikkert tilbage, hvis du laver andre kurser, som er relevante for mig!!" Marie-Katrine Wrang

"Jeg har været så glad for online-kurset. Har aldrig prøvet det før, men det har givet en frihed til at åbne og anvende materialet når jeg har haft tid. Dejligt at kunne gemme guldkornene og finde dem frem når der var brug for dem. Det er ikke sidste gang jeg køber et af Marias online-kurser.

Marias materiale er gennemarbejdet og man er sikker på, at alt er i orden. Super gode mønstre og rigtig gode forklaringer og fif. Det har givet mig mod på at sy, selv om jeg kun har min syviden fra håndarbejdstimerne i skolen. Syer nu flere gange om ugen og har investeret i nye maskiner. Tusind tak for det. Har desværre ikke haft mulighed for at deltage i online-møder. Men vil helt klart, hvis Maria laver flere kurser, prioritere at være med." Anne Nørregaard

Spørgsmål og svar:

- Jeg har aldrig prøvet at sy på en symaskine før. Kan jeg være med? 
Ja bestemt.  Vi starter fra begyndelsen. Og det vil sige at vi begynder stille og roligt med f.eks. trådning og brug af symaskinen. Det kan godt være at du lige skal prøve det af et par gange på et stykke rest-stof før du syr projekterne, men du kan sagtens være med!

- Hvad skal jeg bruge af udstyr? 
Vi gennemgår i første kursusdel alt det udstyr, du har brug for. Så lad være med at købe nyt lige nu. Men du skal bruge en symaskine. Den behøver hverken at være ny eller dyr. (I første kursusdel får du adgang til et bonusinterview, der lærer dig hvad du skal se efter når du skal have din første symaskine. Vent med at køb, til du har set videoen!) Men den skal kunne sy lige-ud sting. Og udover det, skal du bruge knappenåle, symaskinenåle, sytråd, stofsaks og et strygejern.

- Hvor længe har jeg adgang til materialet? 
For altid. Som i for evig og altid. Når du først har købt adgangen til kurset og har gået igennem materialet, kan du se det igen og igen lige så mange gange du måtte have brug for det.

- Jeg har syet børnetøj/puder/tasker i mange år. Er det her kursus så noget for mig? 
Ja, det tror jeg det er. Udover de grundlæggende teknikker, (som du sikkert har styr på) gennemgår vi også de teknikker, der gør den store forskel når du skal lave tøj, der ser helt rigtigt ud på dig. Så hvis det er det, du mangler, for at komme i gang med at sy tøj til dig selv, så skal du med her. 

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret her? Spørg mig på admin@mariadenmark.dk

Og hvad koster det så..

Prisen på Online Sykurset ”Lær at sy dit eget tøj” er 499,- kr.

For de penge får du

  • Massevis af videoer (omkring 5 per kursusdel) der skridt for skridt lærer dig teknikker og fremgangsmåder til at sy dit eget tøj med et godt resultat.
  • Pdf filer til hver kursusdel – lige til at udskrive og have liggende ved symaskinen – der i fotos og tekst viser dig alle teknikkerne trin-for-trin!
  • Mønstre og syvejledninger til 8 projekter – med uanede antal variationer.
  • Et tilrettelagt forløb, planlagt og udført af en underviser med mange års undervisningserfaring og med indsigt i læringsstile og arbejdsmetoder.