Det kommer an på stoffet (og stylingen): Sy en Annika i vintage-stil

Nanna, som jeg deler værksted og arbejdsliv med, og som står for de fantastiske How To Do Fashion mønstre i vintage-stil er IKKE til det afslappede look. Nogensinde.  (og på den måde kommer man nok ikke længere væk fra mig sådan rent stilmæssigt:-).

Men hun syntes egentligt at hun måske manglede lidt afslappet  tøj.  Sådan til når hun går på legepladsen med sin datter, eller tuller rundt derhjemme om søndagen. Så da jeg havde lavet den første Annika-kjole sagde hun at hun meget gerne ville have lov at sy en sweatshirt efter mønstret.

Og det måtte hun jo gerne! Især hvis hun lige gad at vise dig og de andre læsere hvordan hun gjorde. Og det gad hun. Så det kan du læse om HER 

Sew Vintage sweatshirt

Resultatet er en lækker top i sweatshirt-stof (isolien er fra MeterMeter.dk – hvor du i øvrigt får 15% rabat, hvis du er medlem af Sysiden)

P.S. Når du nu er ovre på How To Do Fashion, så skriv dig lige op til hendes nyhedsbrev (det gør du HER). Så får du nemlig et helt gratis mønster på en top i vævet stof, som du så får en masse tips til at lave i forskellige versioner. Direkte link til at skrive dig op? Lige HER

P.P.S. Har du købt dig et Annika-mønster? Nej? Så skynd dig over og se hvor lækker den kjole er HER

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.