MariaDenmark 201 Yasmin NederdelenI dag kom Yasmin nederdelen endelig på dansk!

Det var det andet mønster jeg udgav i min internationale shop tilbage da jeg startede med mine MariaDenmark symønstre på engelsk, og det har solgt vældig godt. Jeg tror det er fordi det er sådan et basic symønster. Men netop fordi det er så basic, er det også sådan et mønster jeg lidt glemmer at jeg har lavet – og derfor lå det ikke i den første omgang mønstre jeg fik oversat.

Men nu er det her. Og du kan finde det lige HER!

Lone kunne ikke vente til det kom på dansk. Så hun har faktisk købt mønstret fra den engelsk-sprogede shop. Og hun har syet mere end en. Og har vist billeder på Facebook. Og det er nogle super lækre nederdele hun har fået lavet sig.

Jeg skrev til Lone og spurgte om hun ville skrive lidt om, hvad hun synes om mønstret, og om jeg måtte vise billederne på bloggen. Og det sagde hun heldigvis ja til:

Lone og Yasmin nederdelen

Her er Lone i en af sine Yasmin nederdele. Fordi Yasmin har sådan en stor flade, er den også rigtig god til at vise store motiver frem!

Her er hvad Lone skriver:

Jeg har nu syet tre nederdele efter Marias Yasmin Yoke Skirt mønster og jeg elsker dem alle. Mønstret har en super god pasform og er er let at gå til, især fordi Maria har lavet en rigtig god og udførlig vejledning til. Masser af billeder og gode beskrivelser. Jeg synes det er en nederdel der kan bruges både til fint brug, men også mere afslappet, helt afhængigt af stofvalg. Hmm.. tror min den næste skal være i denim…

Lone har også leget lidt med detaljerne – og har f.eks. lavet en version med en synlig (neon-pink!) lynlås og med tittekanter i lommebuerne.

lonesYasmins

Hvis du også har lyst til at lege med detaljerne på en Yasmin Nederdel, kan du altså finde mønstret lige HER (og det er med 50% intro-rabat indtil på søndag!)

Og hvis du vil se mere inspiration, så har Thimberlina i England f.eks. lavet lommeskilte i kontraststof. Og Lizzy i Australien har lavet en cool rød version (som jeg har helt vildt lyst til at kopiere!). Og Maeve i Irland har lavet en rigtig efterårs-Yasmin i blå.

Thimberlinas Yasmin Nederdel med kontrastlommer

Thimberlinas Yasmin Nederdel med kontrastlommer