Tilbud

MØNSTERPAKKE: DINE FØRSTE SYMØNSTRE

149,00 DKK

Kom godt i gang med at sy med denne mønsterpakke der består af 3 snitmønstre i pdf-format, der er nemme at sy og passer til alle!

(Se hvordan du printer dine mønstre HER)

201 Yasmin Nederdel

Om MariaDenmark Yasmin Nederdel:

Yasmin er en helt enkel A-formet nederdel i to længder med kurvet bærestykke og kurvede forlommer. Den er perfekt - i mange versioner - til hverdag, men kan også snildt bruges til fest sammen med en top med lidt gang i! Nederdelen er konstrueret til at sidde lige over navlen og bærestykket holder maven inde på plads (Og det ka' vi godt li'!)!

801 Super Fleece Sokker

Fryser du om fødderne?

Fleece sokker er fantastiske til at holde fødderne varme - hvad enten det er som et ekstra lag i gummistøvlerne, eller indenfor, i stedet for hjemmesko. Dette mønster giver dig mulighed for at lave sokker til alle - fra de små børne-fusser (str. 26) til de største mandeplader (str 46+). Og de kan nemt justeres i størrelsen ved at gøre dem længere eller kortere i foden. Sokkerne er nemme og hurtige at klippe og sy og er perfekte til det første syprojekt - i stedet for en pude!

102 Birgitte Basis T-shirt

Birgitte Basis T-shirt'en er intet mindre end din perfekte t-shirt! Med Birgitte, har du et super grundmønster, der virkelig kan lægge grunden i din garderobe: Lav en løbetop eller en fantastisk festtop. Det hele afhænger af stoffet! Med Birgitte mønstret får du, som i alle MariaDenmark mønstre, ikke bare et godt konstrueret mønster; Du får også illustrerede instruktioner, der er så grundige, at de faktisk lærer dig at sy  skridt-for-skridt! Du kan printe dit mønster både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig. 
Varenummer (SKU): BUND1 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Kom godt i gang med at sy med denne mønsterpakke der består af 3 snitmønstre i pdf-format der er nemme at sy og passer til alle!