801 Super Fleece Sokker

49,00 kr.

Månedens Mønster – Spar 20%!

Fryser du om fødderne?

Fleece sokker er fantastiske til at holde fødderne varme – hvad enten det er som et ekstra lag i gummistøvlerne, eller indenfor, i stedet for hjemmesko.

Dette mønster giver dig mulighed for at lave sokker til alle – fra de små børne-fusser (str. 26) til de største mandeplader (str 46+). Og de kan nemt justeres i størrelsen ved at gøre dem længere eller kortere i foden.

Sokkerne er nemme og hurtige at klippe og sy og er perfekte til det første syprojekt – i stedet for en pude!

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade med det samme. Det kommer i tre forskellige versioner: Til print på din hjemmeprinter (6 ark papir), til print i storformat og optimeret til brug med projektor.

Sømrum er inkluderet i mønstret

Varenummer (SKU): 801 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om MariaDenmark Super fleece sokker:

Disse fleece sokker er behagelige, bløde og super varme. Og så er de vildt hurtige at lave, så du får hurtigt lavet sokker til hele familien og alle gæsterne.

Mønstret har to dele: Forstykke og et bagstykke med hæl. Dette mønster har sømrum inkluderet!

 

Størrelser

Mønstret kommer med alle størrelser fra 26 til 46 inkluderet. Se billedet af størrelsesskemaet for detaljer.

 

 

Levering

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linket i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret. Der medfølger også en version i storformat som du kan printe på en storformatprinter hos fx Netprinter eller Vesterkopi samt en Projektor-optimeret fil.

Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam folder.

Stofvalg og stofforbrug

Super sokkerne er designet til brug med fleece stof med lidt stræk eller kraftige sweater strikstoffer.

Du skal bruge omkring 35 cm til den mindste størrelse og omkring 60 cm til den største. Med den længde stof, kan du lave flere par, hvis bare stoffet er 140 cm bredt.