201 Yasmin Nederdel

75,00 kr.

Om MariaDenmark Yasmin Nederdel:

Yasmin er en helt enkel A-formet nederdel i to længder med kurvet bærestykke og kurvede forlommer.

Den er perfekt – i mange versioner – til hverdag, men kan også snildt bruges til fest sammen med en top med lidt gang i!

Nederdelen er konstrueret til at sidde lige over navlen og bærestykket holder maven inde på plads (Og det ka’ vi godt li’!)!

SKU: 201 Categories: , Tags: , , ,

Description

Om Yasmin Nederdel

MariaDenmark Yasmin Nederdel er en enkel A-formet nederdel i to længder med kurvet bærestykke og kurvede forlommer. Den er perfekt til hverdag, men kan også snildt bruges til fest sammen med en top med lidt gang i.

Nederdelen er konstrueret til at sidde lige over navlen og bærestykket holder maven på plads!

Den kortere version, som slutter lige over knæet (og måler 47 cm i størrelse 38) er designet til at have de perfekte proportioner til at du kan have flade sko, f.eks. ballerinaer eller støvler, på sammen med den – super hvis du skal en tur på loppemarked, ud og shoppe eller skal rende rundt efter ungerne. Den lidt længere version (54 cm lang i størrelse 38) ser bedst ud med hæle og er fantastisk til en dag på kontoret eller en tur på café.

Nederdelen lukkes midt bag med en usynlig lynlås og afsluttes med belægning.

 

Størrelser

Størrelsesskema for mariaDenmark Yasmin NederdelVælg størrelse efter din hoftevidde

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort. Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linket i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret. Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden. Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam folder.

Stofvalg og stofforbrug

Mønstret til MariaDenmark Yasmin Nederdel er designet til vævet stof med eller uden stretch. Du skal bruge ca. 110 cm stof, der er 140 cm bredt.

Hvis du laver belægningen i et andet stof end nederdelen, skal du kun bruge 90 cm af yderstoffet.

Vælg noget stof med lidt stabilitet (f.eks. denim, bomuldstwill eller lignende) for en mere udtalt A-form, eller vælg stof der draperer bedre, hvis du vil have et blødere look.

 

Andre materialer

  • Stof til lommefoeret, f.eks. noget blødt for eller en rest af bomuldsstof er helt perfekt. Du skal bruge et stykke på omkring 25 cm X 50 cm.
  • Tråd, der passer til dit stof
  • Vlieseline til belægningen.
  • En usynlig lynlås på mindst 25 cm.

Specielle redskaber:

  • En trykfod til usynlig lynlås. (Hvis du ikke har en, og ikke vil købe en (men altså, de er virkelig alle pengene værd – de koster ca 130 kr- og gør alting så meget nemmere), kan du sagtens sætte en usynlig lynlås i med en almindelig lynlåstrykfod. Der er masser af guides til det. Bare lav en google-søgning).
  • Almindelig lynlås-trykfod