Et af de spørgsmål jeg får allermest – på kurser, på mail og på Facebook – er “Hvilken symaskine skal jeg vælge?” og det handler mest om hvilken symaskine der er god til begyndere. Og det er også svært at finde vej i junglen af symaskiner til begyndere.

Dels vil man jo gerne have en god symaskine, der ikke gør tingene sværere end nødvendigt for begyndere. Og dels vil man jo ikke betale for meget – hvis nu det der med syning alligevel ikke er noget.

Derfor har jeg lavet et lille interview med en af mine yndlings-symaskinemænd – nemlig Jørgen fra Byens Sycenter på Amagerbrogade. I interviewet viser Jørgen en række prisbillige symaskiner frem, som alle er gode til begyndere, og forklarer også hvad forskellen er på maskinerne.

 

Marts 2018: VIDEOEN ER UNDER OPDATERING

Da der er kommet mange nye maskiner på markedet i de sidste par år, er vi lige nu ved at lave en hel ny video med maskiner. Vi forventer at den er klar ca. 20. april 2018.

Har du spørgsmål i mellemtiden, er du meget velkommen til at skrive til maria@mariadenmark.dk og så skal jeg rådgive dig, så godt jeg kan.