Hej! Jeg hedder Maria og har MariaDenmark – Syning for alle!

IMG_5182

Sådan ser jeg ud, når jeg slapper af efter et photo shoot. Det er Edith kjolen i chambrey, jeg har på.

Efter at have blogget i årevis på engelsk, har jeg nu besluttet også at begynde at blogge på dansk – til gavn for alle de kursister og andre syinteresserede, der ikke er så stærke i engelsk – eller som simpelthen bare foretrækker at det foregår på dansk.

Jeg designer, konstruerer og sælger symønstre og underviser i syning, afholder workshops i tilretning og små sykurser på forskellige aftenskoler og privat.

Mine symønstre er supergode, hvis jeg selv skal sige det.. De er godt konstruerede, trendy og gode basismønstre. Og så har de super gode instruktioner, der forklarer de forskellige områder i syprocessen trin-for-trin med gode billeder som illustration.

Det kan jeg lave, fordi mine mønstre er i PDF format. Hvilket vil sige, at du selv downloader dem til din computer, og så printer mønstrene ud på  din hjemmeprinter i helt almindeligt A4 format.

Det er nemt, og mønstrene er nemme at samle bagefter!

Vil du prøve et symønster?

Så kan du skrive dig op til nyhedsbrevet (kig ude til højre) og med det samme få tilsendt et mønster på en T-shirt med kimono-ærmer (det er det mønster der hedder Kirsten Kimono Tee [se masser af billeder her]).

Den er nem at sy, også hvis du aldrig har prøvet at sy før – for der er trin-for-trin fotos og tekst der hjælper dig hele vejen!

God fornøjelse!