Efteråret er kommet til Danmark. Det kan vi vist hurtigt blive enige om. Men selv om regnen og kulden er over os, så skal det bestemt ikke afholde dig fra at se både smart og trendy ud.

Én af efterårets must-haves er den klassiske trench coat. Vi ser den rigtig mange steder – både på gaden og i modebilledet, og det er der en grund til.

Den passer nemlig rigtig godt til det danske efterårsvejr – og så passer den også til rigtig mange forskellige kropstyper. Den kan styles med en klassisk herrebuks og lækre sort pumps, eller du kan vælge fede sneakers og en flot kjole. Uanset hvad du vælger, så passer en trench coat til din stil.

En personlig trench coat – Ja, tak!

Trench coaten kan virkelig noget! Den har et fint, klassisk snit med det brede revers, de mange fine detaljer og bæltet, og afhængig af farve og stof kan du få lige look, der passer til dig.

Lige nu kan du få fingrene i det lækre Sysiden #36, hvor du med online-magasinet får både symønster i størrelserne 34-54, tilretningsvejledninger, guides med designændringer til forskellige lommetyper og masser af tips og trick til at sy din hele egen trench coat.

Medlemskab af sysiden koster kun 99kr hver anden måned, og der er ingen binding.
Læs mere om Sysiden lige her

 

KLASSISK LOOK:

Det er virkelig en klassiker at style sin trench coat – ja, helt klassisk. Vælg et par flotte herrebukser f.eks. fra Sysiden #21, en skjorte f.eks. fra Sysiden #20 eller en let strik og hop i et par sorte pumps.

TRENDY LOOK:

Er du mere til de praktiske og måske lidt mere sporty look, så er et par fede sneakers vejen frem. Vælg en enkel model i en fin farve, eller træk din personlige stil frem med et par sneakers med print. Sæt dem sammen med en kjole f.eks. fra Sysiden #32 og et par strømpebukser, og så er du klar til at begive dig ud i efterårsvejret.

Du kan også hoppe med på trenden og hækle din helt egen taske, for eksempel denne taske med bobler, der er hæklet i brun uld og monteret med foer og lynlås og kæde i messing.

REGNTÆT LOOK:

Hvis du cykler meget, eller bare gerne vil holde dig tør under efterårets mange regnbyger, så er det også en idé at sy en trench coat i vandtæt stof. Der findes masser af lækre stoffer, der passer til regntøj, og en regnfrakke i trench coat-stil vil bestemt skille sig ud fra mængden.

Vælg det stof, der passer lige til dig, og hop i fine gummistøvler. Så kan efterårsvejret bare komme an.

Symagasin, snitmønstre & vejledninger

Med Sysiden får du i hvert tema lækre, velsiddende snitmønstre og et flot online symagasin fyldt med guides, tips og tricks, der tager din syning et skridt videre.

Få styr på tilretninger, designændringer, syteknikker og mange forskellige vejledninger i hvert tema-nummer.

Hvert magasin har et overordnet tema med mønstre i str 34-54 og artikler og videoer med syteknikker, designændringer, tilretningstips og styling. 

Som medlem får du desuden rabatter hos Sysidens samarbejdspartnere – så du kan spare på stof, sytilbehør og symaskiner.

Bliv medlem for kun 99 kr. hver anden måned (ingen binding), eller køb et enkelt magasin.

Vil du være medlem? Læs mere her