404 Signe Halterneck Kjole og Top

90,00 kr.

Det her mønster er til din perfekte sommerkjole (selv om den bestemt også kan bruges om efteråret og vinteren – især i top-versionen med en cardigan over)!

Det er så genialt fordi selvom kjolen/toppen er super enkel, så giver den lille detalje med halterneck-stropperne en lille sexet antydning af at de nemt kan bindes op. Og så gør stropperne og den bare ryg også at toppen (eller kjolen) er festlig. Selv når den bare er lavet i ensfarvet stof.

Hey – og så er det endnu en vinder i den-tager-under-en-time-at-sy kategorien!

Mønstret er i str XS-4XL.

Mønstret kommer i A4 og A3 format til at printe på din hjemmeprinter og i en 841 mm bred COPYSHOP-version som du kan få printet hos fx Vesterkopi. Og så er der selvfølgelig en detaljeret syvejledning med. Du får alle filer i pakken.

Varenummer (SKU): 404 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Instagram: #MariaDenmark404 #MariaDenmarkSigne

Om Signe Halterneck Kjole og Top

Signe halterneck kjole eller top vil være dit første valg lige meget om du slapper af på stran-den, er på byferie med lange gåture, skal ud at spise eller danse eller skal til fin bryllupsfest. Alt afhænger af længden på kjolen og af hvilket stof du vælger – for Signe kan klæde dig på til det hele!

Jeg bruger min maxi-længde kjole når jeg er på sigthseeing i storbyer – og så har jeg bare klip-klappere på, som faktisk bliver skjult af kjolen.
Når jeg så skal til fest, skifter jeg sko til højhælede pumps eller sandaler, og så er kjolen meget elegant. Når det bliver køligt, er det nemt at smide en tætsiddende cardigan eller et fint tørklæde som sjal udover kjolen – og så kan den også tage de kolde sommeraftener.

Den tætsiddende kjole eller top sys i jersey og kan laves i flere længder (indtegnet er maxi, knælang og top) . Den øverste del er i dobbelt lag og kjolen er nem og meget hurtig at sy!

Størrelser

Størrelsesskema Mariadenmark Signe kjole

Vælg størrelse efter din overvidde.

 

Tilretningstips

Vælg størrelsen efter din overvidde. Du kan tilpasse kjolens pasform efter dine mål omkring talje og hofte ved at glide mellem størrelserne eller ved at lægge til sidesømmene.

BRYST-TILRETNING:Hvis du har en stor barm, kan det være at du skal lave en simpel tilretning, for at være sikker på at empiresømmen bliver placeret lige under din barm. Du skal simpelhen forlænge toppen af kjolen. Klip og insæt papir på mønstret som jeg viser det på tegningen. Husk også at lægge samme længde til på bagstykket:

 

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Stripe eller Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort. Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linket i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret. Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden. Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam folder.

 

 Stofvalg og stofforbrug

Signe Halterneck Kjole & Top er designet til at blive syet i jerseystof, der indeholder lidt elas-tan (også kaldet spandex eller Lycra), så det har kan strækkes ca 25 %.
Mine versioner er syet i bomuldsjersey og viscosejersey med omkring 5-8% elastan.

Skemaet til stofforbrug er vejledende og kan mest betegnes som et kvalificeret gæt.
Hvor meget stof du skal bruge afhænger af flere ting: Din størrelse og eventuelle tilretninger eller designændringer, hvor lang du laver kjolen/toppen, hvor bredt dit stof er og om der er retning på dit stof.

Stofforbrug Mariadenmark Signe

Øvrige materialer

• 1 cm bred elastik i ca. samme længde som det øverste af bagstykket er bredt.
• Tråd, der passer til dit stof.
• En stretch-tvillingenål, hvis du vil lave oplægning med tvillingenål.