103 Vandfalds-Top

89,00 kr.

Denne ærmeløse top har en vandfalds draperet halsudskæring, der gør toppen perfekt at have på til en aften i byen – lige fra cafeen inden maden, over middagen og til natklubben ud på de små timer.

 

Ligesom den er fin til aftenbrug, er toppen også elegant til en dag på kontoret.

Hav den på sammen med en nederdel eller pæne bukser og måske med en cardigan eller blazerjakke over til at dække armene lidt (eller lav den langærmet ved at bruge ærmerne, der følger med i mønstret, og som kommer fra Birgitte basis T-shirten).

Om aftenen ser den godt ud med jeans, høje hæle og masser af armbånd!

Med MariaDenmark symønstre får du ikke bare et symønster; Du får en sy-ebog der lærer dig hvordan du syr det, skridt-for-skridt!

Du kan printe dit mønster både i det sædvanlige A4-format og, som noget nyt, også i A3-format, hvis du skulle have adgang til en A3-printer. Hvis du har lyst til selv at få printet ud i A0 i en kopi-butik (frem for at købe den trykte version), er den version også klar til dig. 

Varenummer (SKU): 103 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Om MariaDenmark Vandfalds-Top:

 

Denne ærmeløse top har en vandfalds draperet halsudskæring, der gør toppen perfekt at have på til en aften i byen – lige fra cafeen inden maden, over middagen og til natklubben ud på de små timer.

Ligesom den er fin til aftenbrug, er toppen også elegant til en dag på kontoret.

Hav den på sammen med en nederdel eller pæne bukser og måske med en cardigan eller blazerjakke over til at dække armene lidt (eller lav den langærmet ved at bruge ærmerne fra Birgitte basis T-shirten).

Om aftenen ser den godt ud med jeans, høje hæle og masser af armbånd!

Lav toppen i en blød viscosejersey i en farve der klæder dig for at få et elegant look, eller brug et sjovt print eller skinnende stof til aftenbrug

Ærmegabet og bagstykkets halsudskæring afsluttes med foldeelastik eller usynlig elastik.

Størrelser

Dette mønster indeholder alle størrelser fra XS (brystvidde = 84 cm) til 4XL (brystvidde = 126 cm). Se billedet af størrelses-skemaet for flere mål.

 

Betaling og levering

Du betaler via den sikre betalingsløsning Paypal, hvor du kan betale enten med din Paypal konto eller med et hvilkensomhelst betalingskort, f.eks. dit Mastercard eller Visa-Dankort. Du kan også vælge at betale med mobilePay, men påregn ekstra leveringstid.

Mønstret er et PDF mønster, som du kan downloade til din computer, ved at følge linkene i din ordrebekræftigelse, som bliver sendt til dig når du har betalt, og printe på din hjemmeprinter, ved at følge instruktionerne i mønstret. Du får mønstret i A4, A3 og A0 format (det sidste kan fx printes hos VesterKopi)

Du kan også oprette dig som bruger inden betalingen og derved have adgang til at downloade mønstret direkte fra siden.

Du skal have det gratis program Adobe Acrobat Reader installeret på din computer for at læse og printe mønstret korrekt. Gem mønstret på din computer før du åbner det i Adobe Reader og printer det derfra.

Hvis du ikke ser ordrebekræftigelsen i din indbakke straks efter at du har gennemført købet, skal du tjekke dit e-mailprograms spam mappe eller promotion-mappen.

Stofvalg og stofforbrug

Dette mønster er beregnet til jerseystof med en lille smule elastan (også kaldet spandex eller lycra), hvilket giver stoffet ekstra stræk og recovery.

 

Størrelse/Stofforbrug XS S M L XL 2XL 3XL 4XL
145 cm bredt 75 cm 75 cm 80 cm 85 cm 85 cm 90 cm 95 cm 100 cm

 

Hvis du laver størrelse 3 XL eller 4XL i stof der er smallere end 145 cm, skal du bruge dobbelt mængde.

 

 

 

Øvrige materialer

Hvis du bruger foldeelastik:

150 cm foldeelastik til baghalsudskæring og ærmegab.

 Hvis du bruger usynlig elastik:

150 cm usynlig elastisk til baghalsudskæring og ærmegab

Derudover tråd. Og en tvillingenål til stræk, hvis du vil lave en tvllingsøm-oplægning.

 

Hjælp til syning af Vandfaldstoppen

Der er masser af hjælp at finde til jersey-syning og tilretning på bloggen, men kig især her:

Jersey-syning: Usynlig elastik i halsudskæringen