Kurser

I forårs-semestret 2014 underviser jeg på følgende kurser, der er åbne for alle:

Få tøj der sidder fantastisk!

I butikken kan du finde tilretnings-workshops der vil lære dig det du skal bruge for at bukser, toppe og nederdele, der sidder fantastisk på DIN krop!

 

 

 

På LOF i Holbæk:

Syning for alle!
Nu kan du lære og prøve alle de teknikker du kan have brug for, når du skal sy!
Uanset om du aldrig har syet før, eller er ekspert, der gerne vil lære nye teknikker og hvordan du konstruerer og tilretter dit eget mønster, er dette kurset for dig!
Vi mødes hver anden tirsdag aften, og starter hver gang ud med at lære en ny teknik eller metode (vi aftaler hvad I gerne vil lære i starten af kurset). Så arbejder vi med det en tid, og bagefter er der fri syning, hygge og te/kaffedrikning resten af aftenen.
Forudsætninger: Ingen. Du skal bare have lyst til at sy.
Tid: Tirsdag i ulige uger 18.30 – 21.  Første gang er 25. februar, sidste gang er 20.maj.
Sted: Holbæk
Pris: 630 kr for hele sæsonen.
Tilmelding: via LOF i Holbæk.

 

Tilret og sy bukser, der passer til DIN krop!
På dette kursus vil vi beskæftige os med at tilrette mønstre til bukser der passer – og derefter sy!
Vi skal arbejde med forskellige metoder og trin i buksemønster-tilretningen og også gennemgå syteknikker så vi får et flot og professionelt resultat. Vi arbejder med bukser med indsnit og med jeans-stil.
Forudsætninger: Du skal have prøvet at sy tøj før. Materialeudgifter til stof (individuel udgift), kopier og mønstre må påregnes.
Tid: Mandag aften 19 – 21.30. 6 gange, første gang er 3. februar.
Sted: Holbæk
Pris: 590 kr.
Tilmelding: via LOF

 

Private workshops og kurser:
Hvis du kan samle 5-6 deltagere og kan finde et sted vi kan være, holder jeg meget gerne workshops og småkurser privat. Prisen afhænger af emne og antallet af deltagere, men er absolut rimelig.

Emner kan f.eks. være: Tilretning af t-shirts, Syning af t-shirts, Syning for absolutte begyndere (vi kan f.eks. sy en nederdel på en dag), Buksetilretning (enten en hel dag – eller over flere gange) og meget andet. Kontakt mig på maria@maridenmark.dk og lad os finde ud af noget!